Doraemon Digital Colored Edition vol 1-15. Do you love him?

Doraemon Digital Colored

Doraemon Digital Colored Edition – the one that makes you recall all your best memories.

truyen manga hay

Doraemon (Đô rê mon), a robotic cat from the future, has inspired a good life for many people, especially children. There have been many reviews of Doraemon, but comicqueen312 still wants to write a review of my own about Doraemon comics, about friends who are just imaginary but have followed me throughout my childhood.

truyện tranh doremon dài

The stories in long Doraemon and short Doraemon comics are simple but profound. The friendship of the group of friends Doraemon, Nobita, Giant, Suneo, and Shizuka represents unique personality traits of everyday life. Nobita is poor but kind, clumsy, but big-hearted.

Giant often bullies his friends, especially Nobita, but he also stands up for Nobita when others bully him. Giant’s voice was appreciated by himself, but he was not sad. Chaien or Giant always forces people to listen to him sing at any time, regardless of whether they like it.

truyen tranh hay nhat

Suneo or Xeko, with a snobby beak, trolls Nobita anytime, anywhere, but he has talent. Suneo’s family is rich, so his parents buy him the most expensive and modern toys, and he can travel to many places, so he has comprehensive knowledge. Many times Suneo saved Giant’s life thanks to his intelligence and determination. Doraemon, or Đô rê mon, is an ideal comic character because he has many advantages, such as being smart, kind, quick, talented, and polite. Doraemon’s only weakness is probably his fear of rats. And Doraemon’s gluttony for doughnuts is an attractive feature of the whole series.

truyen tranh hay nhất

Little girl Xuka or Shizuka is pretty and good at studying or helping people. Shizuka is a true model of a “neighbor’s daughter” girlfriend stereotype. Each character in the series represents a type of person in modern society.

For me, Doraemon manga symbolizes a miniature society with good things that are always respected and promoted. The parents of Nobita, Giant or Suneo, and Shizuka all love their children to the fullest. Although there are times when parents are angry, they all want their children to be useful to society, always progressive, and always looking forward.

The whole series is a picture of social reality mixed with romantic altruism. Hateful but full of love. There is competition but no envy. Falling, but getting back up. For comicqueen312, perhaps Doraemon is an anthology of “soul seeds” drawn by the artist couple Fujiko Fujio A and Fujiko F. Fujio.

via GIPHY

Doraemon  (Đô rê mon) chú mèo máy đến từ tương lai đã đem lại cảm hứng sống tốt cho nhiều người, nhất là trẻ em. Đã có nhiều bài review về mèo ú nhưng mình vẫn muốn viết một bài cảm nhận của riêng mình về truyện tranh doremon, về những người bạn chỉ là tưởng tượng nhưng đã theo mình suốt thời thơ ấu.

Những câu chuyện trong truyện tranh doremon dài và truyện tranh doremon ngắn đơn giản mà sâu sắc. Tình bạn của nhóm bạn Doraemon, Nobita, Chaien, Seiko, Xuka đại diện cho những nét tính cách rất riêng của đời thường.

truyên tranh nhật bản

Nobita nghèo mà tốt bụng, vụng về nhưng hiệp nghĩa. Chaien hay bắt nạt bạn bè nhưng cậu cũng là người đứng ra bênh vực Nobita khi có người khác bắt nạt Nobita. Giọng hát của Chaien chỉ có mình Chaien khen hay nhưng cậu không lấy làm buồn.

Lúc nào Chaien hay Giant cũng bắt mọi người phải nghe mình hát bất kể giờ giấc, không cần quan tâm mọi người có thích hay không. Seiko hay Xeko mỏ nhọn hợm hĩnh, hay cà khịa Nobita mọi lúc mọi nơi nhưng lại có tài. Nhà Xeko giàu có nên cậu được ba mẹ mua cho những món đồ chơi mắc tiền, hiện đại nhất, lại được đi du lịch nhiều nơi nên có kiến thức phong phú. 

Nhiều lần Xeko đã cứu nguy cho Chaien nhờ vào trí thông minh và sự quyết đoán của mình. Mèo ú Doraemon hay Đôrêmon là nhân vật truyện tranh lý tưởng khi chú hội tụ nhiều ưu điểm như: thông minh, tốt bụng, nhanh trí, tài phép, lễ phép.

Khuyết điểm duy nhất của Đôrêmon chắc là sợ chuột. Còn tính ham ăn bánh rán của Doraemon theo mình là một nét đáng yêu của cả bộ truyện. Cô bé Xuka hay Xuka hay Shizuka xinh xắn, học giỏi lại hay giúp người. Xuka chính là hình mẫu bạn gái “con nhà người ta” đúng hiệu. Mỗi nhân vật trong bộ truyện đại diện cho mỗi kiểu người trong xã hội hiện đại.

Truyện tranh Doremon chính là một biểu tượng của xã hội thu nhỏ với điều thiện luôn được trân trọng và phát huy. Ba mẹ của Nobita, Chaien hay Xeko, Xuka đều yêu thương con cái hết mực. Tuy có những lúc ba mẹ giận dữ, nổi nóng nhưng họ đều muốn con trở thành người có ích cho xã hội, là người luôn cầu tiến, luôn hướng về phía trước.

ドラえもん無料

Cả bộ truyện là bức tranh hiện thực xã hội pha chất vị tha lãng mạn. Có ghét ganh nhưng đầy yêu thương. Có cạnh tranh nhưng không tị hiềm. Có vấp ngã nhưng đường hoàng đứng dậy. Đối với comicqueen312, có lẽ Đôrêmon là một tuyển tập “hạt giống tâm hồn” được vẽ ra bởi cặp đôi họa sĩ Fujiko Fujio A và Fujiko F. Fujio.

🙇‍♀️ READ VIETNAMESE ONLINE HERE

This entry was posted in . Bookmark the permalink.