Casper the friendly ghost vol 1-25. Why do I love him so much?

Casper the Friendly Ghost

Casper the friendly ghost from Walt Disney, why do I love him so much?

Casper, the friendly ghost is an adorable and kind little ghost. Even though he didn’t realize he was a ghost, that friendly ghost thought he was just an ordinary person who wanted to help the people around him with all his might.

Many times when Casper, the friendly ghost helped people, they stopped screaming and crying that it was so horrible, ghost, ghost. He helps people without asking in return. Casper helps every living creature in need with an honest, pure heart. It made no difference to him whether it was trees, birds, or people. Whenever anyone needs help, he’ll help. Although he lives with three very evil uncles who just want to scare everyone, Casper is not like that.

casper and wendy

Casper is always cheerful, optimistic, loves life, and lives in harmony with everyone. If it were me, living with three such evil uncles, I would have gone mad sooner or later, but Casper ignored the words of those three uncles.

He lives according to his will. Although when helping people, people sometimes need to yell at him, that tiny ghost is wholeheartedly helping. He has to ensure the person being helped is safe before you fly away.

Although Casper the friendly ghosthas a good-natured personality. In the story, there are good people and there are bad people, but Casper the friendly ghost always defends the weak, like babies, old people, and elderly people.

Casper used to be the ideal good guy when I was a kid. Help is not required in return, without even a word of thanks. Helping people is that we are creating joy for ourselves, so how can we measure it?

học tiếng anh qua truyện tranh casper the friendly ghost

If you also like reading English comics, especially a good story like Casper the friendly ghost, and love Casper and Wendy (his best friend) welcome to come here.

via GIPHY

Vì sao mình lại mê Casper – con ma thân thiện?

via GIPHY

Casper, con ma thân thiện là một con ma rất là dễ thương xinh xắn và tốt bụng. Mặc dù là không hề có ý thức mình là ma. Casper cứ nghĩ mình chỉ là một người bình thường muốn giúp đỡ mọi người xung quanh bằng hết sức của mình. Nhiều lúc chú giúp đỡ đỡ đỡ người ta mà người ta hết toáng lên kêu lần kêu rằng là ghê quá ma, ma.

Chú giúp người mà không cần đền đáp. Con ma Casper tốt bụng giúp mọi sinh vật cần giúp bằng tâm hồn lương thiện, trong sáng. Bất kể là cây cối, chim chóc, hay con người, đối với chú không có gì khác biệt.

Hễ ai cần là chú giúp thôi. Mặc dù là sống chung với ba người chú hết sức xấu xa chỉ muốn đi hù dọa mọi người nhưng Casper không như vậy chú lúc nào cũng vui vẻ lạc quan yêu đời và sống tốt với mọi người.

truyện tranh tiếng anh casper the friendly ghost

Nếu là mình, ở với ba người chú xấu xa như vậy chắc không sớm thì muộn cũng phát điên nhưng mà Casper, con ma vui vẻ lại bỏ ngoài tai những lời nói của ba người chú đó. Chú sống theo ý của mình.

Mặc dù khi giúp đỡ người ta người ta có khi cần la hét lại vào mặt chú nhưng mà chú lại chú lại hết lòng giúp đỡ. Chú phải chắc chắn rằng người được giúp đã được an toàn hoàn toàn thì chú mới bay đi chỗ khác.

Tuy Casper, con ma tốt bụng là 1 chú ma bé bỏng nhưng lại có tính cách hướng thiện. Trong truyện, có người tốt, có kẻ xấu nhưng Casper luôn bênh vực người yếu thế như em bé, cụ già, người lớn tuổi. Casper đã từng là hình mẫu người tốt lý tưởng khi mình còn bé. Giúp là không cần được báo đáp, không cần cả tiếng cám ơn. Giúp người là mình đang tạo ra niềm vui cho chính bản thân mình nên làm sao mà đong đếm cho được.

Nếu bạn cũng thích đọc truyện tranh tiếng Anh, nhất là truyện hay như Casper, chú ma nhỏ tốt bụng hay Donald và Mickey thì hãy đến đây nhé.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.